Dr. Mowinckels mafia
Din side | Mafiamedlemmer | World Fan Map | Konsertranking | Forum | Marcellos kjeller | Delikatessen

<- Tilbake til Delikatessen

Tolk KaizersDr. Mowinckels akuttmottak er stolte av å kunne presentere vinneren og de andre 18 bidragene i konkurransen Tolk Kaizers! Konkurransen varte fra juli-august 2005, og gikk altså ut på å tolke Kaizersuniverset - i en eller annen form. Les mer om konkurransen her. Vi fikk inn alt fra fotografier til tegneserier, kortfilmer til noveller. Mye av det vi fikk inn holdt særdeles god kvalitet, og det var ikke lett for juryen å kåre en vinner. Men vi ble enige til slutt, og vinneren ble:


Ompa til du dør part II

Dominique

Fra sjåfør til passasjerKortfilm
Av Lars Christian N. Pedersen


Kortfilmen Dominique er laget av Lars Christian N. Pedersen (manus og regi), med god hjelp av Frede A. Stenslie og Magnus E. Veflen (foto). Den fulle tittelen på verket er Ompa til du dør part II - Dominique - Fra sjåfør til passasjer. Vi gratulerer med seieren!

I vurderingsprosessen valgte juryen og dele bidragene inn i kategorier - film, grafisk, tekst og diverse. Noen av bidragene kunne plasseres i flere kategorier, men vi ble til slutt enige om en fordeling av bidragene. Vi kåret en vinner i hver kategori, og til slutt en vinner totalt, som altså ble Dominique (kategori film). De tre andre vinnerne ble:

- Ompa til du dør, tegneserie av Mari Høvik og Janne Marie F. Bye (kategori grafisk)
- Evig pint, bok av Sven Arild Storberget mfl. (kategori tekst)
- Veterans klage, coverlåt av Katastrofen (kategori diverse)

Juryen har bestått av Henning Klokkeråsen, Truls Søbakk og Kjersti Vatle Toresen.

Juryen visste på forhånd at det finnes mye spennende som rører seg i fanmiljøet, og håpet med denne konkurransen å avdekke en del av det som har manifistert seg av kaizerfansens kreative krumspring. Det har vi klart, takket være alle som sendte inn bidrag.

Her er alle bidragene, i den rekkefølgen de ble innsendt. Mange av bidragene som legges ut her, måtte dessverre komprimeres for at det skulle bli plass.